Mobilny piec opalany drewnem – pomysł na dochodową pizzerię bez ograniczeń lokalowych
14 komentarzy
Mobilna gastronomia od lat cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem wśród przedsiębiorców szukających pomysłu na rentowny biznes.
Komentarze
mika | 25 listopada 2014
ja mam wypożyczalnię sprzetu gastonomicznego, moze to by była dobra inwestycja pod katem wypożyczenia sprzetu na rozne imprezy
Barto | 01 pażdziernika 2014
to fakt food trucki to teraz hit, jak ktoś ma fajną miejscówkę, to można zarobić. sama przyczepa jest bardzo ciekawym rozwiazaniem tym bardziej ze ma piec opalanym drewnem a pizza z takiego pieca nie ma prownania do tych z pieca elektrycznego.
Wiktor | 19 sierpnia 2014
Można, mozna w końcu jakis ciekawy koncept. Ja akurat wtopiłem kase w stacjonarny lokal, drogi sprzęt itd. A było się skupić na czyms takim ...
Local Pizza | 14 sierpnia 2014
Pani Edyto, prosimy o kontakt na adres e-mail: biznes@localpizza.pl. Nie pozostawiamy bez odpowiedzi żadnych zapytań ;)
Edyta | 24 lipca 2014
Super !!!! Mamy pizza restauracje w Chicago w stylu wloskim, pytanie ..... Jest mozliwosc sprowadzenia local pizza do Chicago ?
Kulka | 12 czerwca 2014
A orientuje się ktoś jak jest z takim lesingiem na taką przyczepkę ?
Amaro | 22 maja 2014
Chętnie bym był klientem w PL pizzy z takiego pieca, jadłem we Włoszech, coś wspaniałego...
Local Pizza | 13 maja 2014
Dla zainteresowanych piec ma średnicę 130 cm, palenisko układa na tylnej ściance jednego z boków pieca, zostaje na tyle przestrzeni, aby wypiec jednocześnie trzy pizze 35 cm :) Pozdrawiamy i zapraszamy na spotkanie pokazowe do siedziby naszej firmy k/Krakowa.
znawca | 05 maja 2014
W takim piecyku to sobie mozna pizzerki piec a nie pizze. Widze na zdjeciu pizze conajmniej 35 cm a piec wyglada na srednica 90-100 jeszcze palenisko i robi sie problem. Ale moze kogos zlapia :)
adamo | 05 maja 2014
Super sprawa!
1  2  >  >>