Restauracja na dnie oceanu pomysłem na biznes

Restauracja Ithaa, znajdująca się na Malediwach, zbudowana jest 5 metrów pod powierzchnią oceanu. Posiada ona przeszklone ściany, dzięki czemu mam świetny widok na otaczającą nas morską faunę. Dodatkowo żywa rafa koralowa, która otacza klientów restauracji jest niesamowitą atrakcją i magnesem dla turystów.

Właściciele kompleksu hotelowego Hilton Malediwy Ithaa wiedzieli co robią budując taką restaurację. Oprócz standardowej lokalnej kuchni można się delektować daniami kuchni fusion, oczywiście podziwiając przepiękne, podmorskie widoki. Standardowy posiłek dla dwóch osób to wydatek rzędu 150-250 $.

Niestety w tej restauracji trudno o wolne miejsca, ponieważ może ona jednocześnie pomieścić tylko 14 osób. Rezerwacje należy robić co najmniej 2 tygodnie wcześniej. Dzieci do 12 roku życie do lokalu nie są wpuszczane. Chwile spędzone w tej luksusowej restauracji z pewnością zostaną na długo w pamięci. Tak więc wypoczywając w pobliżu warto odwiedzić to miejsce.

Artur Stasiak

 

Adres internetowy: conradhotels3.hilton.com

Zdjęcia: conradhotels3.hilton.com

 

Podobne artykuły:

Conflict Kitchen – nietypowa restauracja pomysłem na biznes

Yogurtini- restauracja z pomysłem

BUStaurant- luksusowa kuchnia na kołach

Interaktywna restauracja pomysłem na biznes

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Scroll to Top